17 Mart 2014 Pazartesi

Taze soğan yahnisi



Özeti:
TAZE SOĞAN YAHNİSİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

1 kg. kuşbaşı kuzu eti
100 gr. margarin
1 kg. taze soğan
1 çorba kaşığı salça
Nane, tuz
Terbiye için:
2 yumurta sarısı
1/2 su bardağı yoğurt 

TAZE SOĞAN YAHNİSİNİN HAZIRLANIŞI




Eti yıkayıp tencereye koyun. Suyunu çekene kadar pişirip, pembeleşene kadar kavurun.
Doğranmış taze soğanı ve margarini ilave edip 3 - 4 dakika daha kavurun. Salça ve naneyi ekleyin. Kavurmaya 2 - 3 dakika daha devam edin. 3 su bardağı... tarifin devamını Taze soğan yahnisi başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder