17 Şubat 2014 Pazartesi

Kolay Kereviz Çorbası | Çorba Yemek Tarifleri



Özeti:

MALZEMELER

2 kereviz 
4 havuç 
6 su bardağı et suyu 
1 kahve fincanı un 
1 baş soğan 
3 çorba kaşığı margarin 
Tuz 

HAZIRLANIŞI

Kereviz ve havuçları soyup ince ince doğrayın, soğuk suda yıkayın. 
Tavada margarini eritin, içine ince kıyılmış soğanı ilave edip hafifçe kavurun. 
Kereviz ve havuçları ekleyip bir süre daha kavurun. 
Unu katarak biraz daha karıştırın. 
Tuzunu ve et suyunu koyarak 40 dakika kaynatın. Servis yapın. tarifin devamını Kolay Kereviz Çorbası başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder